Personlig trener

Hva kan personlig trener hjelpe deg med?

 • Bedre helse
 • Vektreduksjon
 • Å bli sterkere
 • Bedre kondisjon
 • Å stramme opp
 • Å forebygge skader
 • Treningsprogram
 • Sjekk av din fysiske form
 • Ingvild Marie Skauen

  SERTIIFISERT PERSONLIG TRENER

  Jeg kjører mange programmer og jobber mye i grupper:

  - 16 ukers helvete

  - Kondisjon

  - Styrke/Kjerne

  Jeg har også én til én PT timer, hvor jeg setter opp programmer for enkeltpersoner, så hvis du kunne tenke deg litt hjelp til å finne din vei, i forhold til trening og aktivitet, ta kontakt. Jeg vil veilede deg og motivere deg, til å nå dine mål! Jeg jobber hovedsakelig med hverdagshelse, jeg er ingen fitnessinstruktør - mitt mål er å hjelpe alle mennesker jeg møter på min vei, til å finne gleden ved trening, og vise deg hvor mye glede og energi det vil gi deg, i ditt liv!

  Telefonnummer: 92665090

 • Helene Sofie Holte Fosteråsen

  SERTIFISERT PERSONLIG TRENER

  Vil du komme i bedre form?

  Helene Sofie hjelper deg med å planlegge og gjennomføre treningen slik at du kan oppnå best mulig resultater. Hun tilbyr tett og individuell oppfølging, og hjelper mennesker på alle nivåer. Som personlig trener, instruktør og kostholdsveileder fokuserer Helene Sofie på motivasjon, progresjon, kvalitet og ikke minst, at treningen skal være gøy for deg!

  Fysisk aktivitet og trening gir deg:

  § God helse

  § Bedre søvn

  § Redusert stress

  § Økt selvbilde

  § Mer energi og overskudd i hverdagen

  § Forebygger psykiske plager og livsstilssykdommer

  Telefon: 95286531

 • Rebecka Andersen

  SERTIFISERT PERSONLIG TRENER OG INSTRUKTØR

  Med fokus på treningsglede, mestring og progresjon hjelper Rebecka deg til å nå dine mål! Rebecka har over flere års erfaring som gruppetimeinstruktør hos MOT GYM, hvor hun blant annet har flere kurs gjennom LesMills.

  Rebecka tilbyr tilpasset og variert trening etter dine ønsker og mål. Her får du en PT som er opptatt av at du føler mestring og blir motivert til å dra på trening. Dette gjør at treningene til Rebecka oppleves som givende, utfordrende og gøy. Vi skal ha fokus på det du liker å gjøre.

  Trening er ikke bare viktig for den fysiske helsen, men vel så viktig for den mentale helsen.

  Telefon: 95192291

 • Janne Gripsgård

  SERTIFISERT PERSONLIG TRENER

  Janne har jobbet som personlig trener siden 2009. Hun er utdannet ved Norges idrettshøyskole som personlig trener, og har etterutdanning som aktiv instruktør. Det vil si at hun har erfaring og kunnskap til å trene folk som har eller har hatt kreft. Hun har også utdanning innen friluftsliv og uterehabilitering.

  Janne er klar for å hjelpe deg med treningen. Hun er opptatt av å sette gode mål, hjelpe deg med riktig teknikk på de ulike øvelsene og gi deg gode råd om veien til målet. Personlig trener jobber både med å pushe, men også noen ganger med å holde igjen når det er det som kreves for å oppnå målet.

  Riktig trening gir gode resultater!

  Ta kontakt med Janne på tlf: 92092601

  Mail: jannegrip.pt@gmail.com

MOT Gym

Master minds of training

Bli medlem